Tjänster

Min ambition som instruktör är att hjälpa dig att träna dig själva och din häst. All undervisning utgår från din kunskapsnivå och ambitioner. Förklaringar av hur och varför är en viktig del av undervisningen liksom att hjälpa dig att bli mer medveten om vad du gör och hur detta påverkar din häst.

Prislista hittar du längst ner på denna sida.

Privatlektioner med din egen häst

Jag kommer hem till dig och hjälper dig på hemmaplan. Jag håller regelbundet lektioner i Stockholms län från Östervåla i norr till Nykvarn i söder. Kontakta mig om du är intresserad för mer information . Tillsammans skräddarsyr vi lektioner som passar dig och din häst.  Jag ger lektioner i ledarskap (säker vardagshantering), longering, arbetet vid hand och ridning (klassisk skolning och Centrerad Ridning).

Privatlektion på skolhäst

Du kommer till mig på Körlinge Gård i Vallentuna. Jag ger lektioner i ledarskap (säker vardagshantering), longering, arbetet vid hand och ridning (klassisk ridning och Centrerad Ridning).

Föreläsning

En föreläsning kan inspirera, förklara och fördjupa din förståelse för det praktiska arbetet med hästen. Jag erbjuder föreläsningar följande teman:

Ridningens historia
◊ Lösgöra och rakrikta – hur gör man?
◊ Hästens natur och hur hästar lär
◊ Klassisk skolning – grundläggande principer
◊ Träningssytemet enligt Ecole de Légèreté

Demonstrationer

Jag kommer gärna till dig för en praktisk demonstration av ledarskap (säker vardagshantering), longering, arbetet vid hand eller klassisk ridning (klassisk skolning). En demonstration är 1-2 timmar där jag praktiskt visar och förklarar utifrån det temat vi kommit överens om.

Workshop

Samla ihop kompisgänget och träna tillsammans! Arbete vid hand, longering och ledarskapsträning lämpar sig bra för detta. 2-4 timmar.

Intresserad? Kontakta mig för priser och upplägg som passar just dig.

Kurser

Kurser arrangeras efter önskemål. T.ex. kan en kurs bestå av föreläsning på kvällen dag 1 och sedan ridning dag 2 och 3 (enskilda lektioner om 45 min, max 8 lektioner/dag).

Intresserad? Kontakta mig för priser och upplägg som passar just dig.

Prislista 2022

Nya priser fr.om. 1 oktober 2022

Privatlektion (45 min): 500 kr * + milersättning 45 kr/mil

Lektion på skolhäst: 950 kr (45 min) *

Kurser, föreläsning, workshop och demonstration: ring för prisförslag

Alla priser inklusive moms.

*Avbokning av privatlektion och lektion på skolhäst går bra t.om. dagen före om inget annat anges. Avbokning samma dag debiteras med fullt pris.